Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Pusti svoj pečat v svetu kot študentski koordinator projekta Ecological Belonging

Želiš prispevati k reševanju izzivov na globalni ravni? Želiš sodelovati v projektu, v katerem sodelujejo študenti s priznanih univerz s celega sveta? Če je tvoj odgovor pritrdilen, potem te vabimo k sodelovanju v Ecological Belonging projektu.

Univerza v Ljubljani sodeluje v triletnem mednarodnem Wellbeing projektu, ki je nastal v partnerstvu z Univerzo Georgetown. Študenti Univerze v Ljubljani bodo v projektu sodelovali s študenti Univerze Georgetown (ZDA), Univerze Faces (Brazilija) in Indian Institute for Human Settlements (Indija). Projekt bo s pomočjo študentov podal pobudo o ekološki pripadnosti na globalni ravni. Cilj projekta je spodbujati upanje, odpornost, ustvarjalnost, inovativnost in sodelovanje pri reševanju okoljskih izzivov in izzivov duševnega zdravja, s katerimi se soočamo po vsem svetu. Sodelujoči študentke in študenti se bodo udeleževali srečanj ,za kar bodo prejeli potrdilo o praksi. 

V prvi fazi projekta vabimo zainteresirane študente, ki bi radi postali študentski koordinatorji oz. »fellows«. Več o samem projektu in sodelovanju študentskih koordinatorjev si lahko preberete tu  in tu.

Če si želite prispevati in pustiti svoj pečat v svetu, vabljeni, da se do 23. 10. 2023 prijavite na elektronski naslov: studentski.svet@ff.uni-lj.si. V sporočilu posredujete naslednje podatke:

- letnik in smer študija,
- kontaktni študentski e-naslov,
- zakaj vas projekt zanima.

Obvestila

Oddelek za pedagogiko in andragogiko

ODPRTOST TAJNIŠTVA

Oddelek za slovenistiko

Jezikovnokulturni sprehod po našem mestu od FF do parka Tivoli, 7. 12. 2023

Oddelek za etnologijo in kulturno antropologijo

ODPOVED SEMINARJA / CANCELLATION OF THE SEMINAR  (PODJED)

Osrednja humanistična knjižnica

Trajni dostop do zbirke Dictionnaire des philosophes antiques - online

Osrednja humanistična knjižnica

Knjižnica Oddelka za azijske študije, četrtek, 7. 12. 2023